Komentari
Welcome to MONTENET the window with a view of MONTENEGRO
 
Index of montenet home page
 
 
Profile of Montenegro
People of Montenegro
Geography of Mpntenegro
Short History of Montenegro
Montenegrin Culture
Language in Montenegro
Religions in Montenegro
Montenegrin Arts
Montenet Press Cut
Politics in Montenegro
Montenegrin Law
Montenegrin Economy
Travel to Montenegro
Sports in Montenegro
Links to ex Yugoslav Republics
East Europe and Russia
Links to Montenegrin Sites
Site Map of Montenet
Letters&Comments&Suggestions
Miscellaneous
 
Maja Zivkovic

DRAGI PRIJATELJI,

JA SAM MAJA ZIVKOVIC IZ BEOGRADA.TRAZECI POMOC I NACIN DA SPASEM ZIVOT MOM SUPRUGU,SLALA SAM PISMA NA HILJADE ADRESA PO CELOM SVETU,ALI NA MOJU ZALOST SVE JE BILO UZALUDNO.ZATO SAM RESILA DA SE JAVIM VAMA U NADI DA CE TE MOCI DA NAM IZADJETE U SUSRET,MAKAR I SAVETOM,TE VAS MOLIM DA PROCITATE PISMO KOJE SAM JA SLALA KAO I PREZENTACIJU MOG SUPRUGA CIJE CU VAM ADRESE NAPISATI NA KRAJU PISMA.U NADI DA CE TE MI IZACI U SUSRET UNAPRED VAM SE ZAHVALJUJEM. 

SA POSTOVANJEM MAJA ZIVKOVIC
======================================================================================
OVO JE PISMO KOJE SMO SLALI PO CELOM SVETU RADI POMOCI.NADAM SE DA CE VASE SRCE BITI OTVORENO ZA NAS VAPAJ ZA POMOC I DA CE TE SHVATITI MOJU ZELJU DA SPASIM ZIVOT MOG SUPRUGA.

Ovo je sazeta prica o mom zivotu od zvezda i ogromnog uspeha,kao poznatog fudbalera,do sadasnje nesrecne bolesti,koja postepeno preuzima moj zivot vec sedam godina.Kao sto kaze poznata ruska poslovica:"Zdrav covek ima hiljadu zelja,a bolestan samo jednu,da ozdravi",kada sam bio zdrav nadao sam se zasnivanju porodice,predstavljanju moje zemlje sa ponosom i jednostavno uzivao sam u zivotu.Danas,medjutim jedna i jedina stvar kojoj se nadam je lek za moju bolest i nada da cu ponovo funkcionisati kako treba.Ako vi,ili neko koga znate,moze da mi pomogne,u ispunjenju ove moje zelje,molim vas ucinite ono sto je u vasoj moci,ispricajte poznanicima ovu pricu,pomozite u sredstvima za potebne lekove,pomozite mi da stupim u kontakt sa lekarima i istrazivacima iz oblasti Biohemije.Ako ne mozete ili necete da ucinite bilo sta od navedenog,jednostavno,procitajte moju pricu u nadi da ce te nauciti kako da vodite racuna o sebi i da nezavrsite u nesrecnoj situaciji poput moje.                                                                                                                              

Miroslav Zivkovic

http://user.sezampro.yu/~m.zivkovicili na adresu :www.miroslav-zivkovic.de
 

Montenet.org:  Kao sto zna veliki broj citalaca koji su nam se javljali, komentari citalaca su dobrodosli.  Montenet.org ne prezentuje vecinu komentara koje su licne prirode. Medjutim, ukoliko neko zeli da komentarise ili sugerise teme koje bi mogle biti od interesa citaocima, Monenet.org ce ih okaciti na "http://www.montenet.org/home/letters.htm" po redu u kojem stizu. Mozda je jos jednostavnije ako oni koji hoce da posalju komentar dvostruko pritisnu misa na rijec 'comments', a ukoliko hoce da vide komentare pritisnu misa na rijec  'published' koje se nalaze na dno svake stranice Montenet.org. Alternativno, komentari se mogu poslati na e-mail adresu webmaster@montenet.org.

 

[Index] [Profile] [People] [Geography] [History] [Culture] [Art] [Language] [Religion] [Miscellaneous
[Site-map] [News] [Politics] [Law] [Economy] [Travel] [Sports] [Letters] [Links] [ExYu] [EE&Russia]
 Comments and suggestions are welcome and selected will be published
Copyrights©
webmaster@montenet.org
Montenet 1997
 All rights reserved.
Last updated  Decembar 2001